O nama

Ko smo mi?

RIVIERA NEKRETNINE - je tim koji je sastavljen kako od mladih inovativnih tako I od iskusnih ljudi. Bavimo se posredovanjem u prometu prodaje i izdavanja nekretnina. Okupili smo tim kako mladih i ambicioznih ljudi, tako i iskusnih koji već duže vreme rade poslove usko vezane sa prometom nekretnina.

nekretnineriviera.rs/o-nama-ko-smo-mi
nekretnineriviera.rs/o-nama-kako-radimo

Kako radimo?

BRZINA – spoj tehnologije je učinio da trenutno na tržištu imamo najveću ponudu nekretnina. Dugo smo usavršavali procese rada tako da od trenutka kada nam se javite pa do trenutka kada uspešno završimo saradnju prođe vrlo kratak period. Od trenutka kada vlasnik odluči da ponudi nekretninu pa do trenutka kada je ona transparentno dostupna svima protekne tek nekoliko časova. Ako ste nekim slučajem kreditni kupac za vas smo obezbedili sopstvenog bankarskog službenika koji će vas kroz proces provere i odobrenja kredita provesti bez cekanja u redovima.

SIGURNOST - svesni smo toga da u današnje vreme sve češće naši klijenti razmišljaju koliko je sve „sigurno“ i „tačno“. Zato smo odlučili da osnujemo sopstvenu pravnu službu sa iskusnim timom advokata koji će svakog momenta biti tu da vam pomognu oko svih administrativno-pravnih nedoumica. Od prvih pitanja, saveta pa do samog kraja dok se ne uselite u vaš novi dom. Tačnost smo rešili tako što smo odlučili da sve nekretnine prikažemo na potpuno transparentan načiin. Profesionalnim fotografijama, 3d prikazom kao i svim osnovnim iformacijama koje će vas zanimati, samo tako će te uvek biti sigurni da je to ono što će vas čekati na terenu.

KVALITET USLUGE - u današnje vreme kvalitet usluge je nešto o čemu se puno polemiše. Mi se našom uslugom nadaleko ponosimo, razlog tome je to što kod nas nećete čekati. Nama je svaki klijent prioritet. Obezbedili smo dovoljan broj zaposlenih tako da svako blagovremeno dobije uslugu zbog koje je došao kod nas.Još se trudimo da naše zaposlene edukujemo tako da uvek mogu odgovoriti sa tačnošću i sigurnošću na sva vaša pitanja. Nama je prevashodno cilj da nas posle saradnje sa nama pohvalite kod vaših dragih osoba. Težimo da budemo prijatelji koji će pomoći bilo da tražite ili nudite mi smo uvek tu za Vas, ne sutra već DANAS! Usvojili smo novi slogan u našoj agenciji koji glasi „ Pouzdano sa Vama od početka do kraja „

Kako smo počeli?

RIVIERA NEKRETNINE - je ogranak firme Riviera Holos. Nekretninama smo se počeli baviti 2015.godine u Londonu, kao „selfemployed“ pravno lice za uređenje interior dizajna za nekretnine vodećih agencija za nekretnine u Londonu. Iskustvo i najbolja logističko-prodajna sredstva sa UK tržišta želeli smo da ponudimo građanima Srbije,kako bi imali najbržu,najprecizniju ponudu sa sigurnim sredstvima obezbeđenja, pa smo početkom 2017g.u Beogradu osnovali agenciju „Riviera Nekretnine“,jer smo shvatili da na ovom tržištu nekretnina nešto mnogo „škripi“, a to nešto je bila tehnologija .Proteklih godinu dana radili smo na tome da u naše procese rada uvedemo najinovativnije tehnologije počev od sowtferskih pa do medijskih kako bi proces prodaje i izdavanja učinili transparentnim, brzim i lakim . Naš tim iskusnih i kvalitetnih agenata sada smo poboljšali tehnologijom i tako ih učinili još efikasnijim. Od početka 2020.godine krenuli smo sa novim principima rada uveli smo sektore koji su nam falili i tako uspeli da se svaki sektor posveti određenom segmentu rada kako bi ga učinio što kvalitetnijim i efikasnijim. Povećali smo broj zaposlenih pa tako sada Riviera Nekretnine broji preko 50 zaposlenih koji rade u više sektora od čega samo preko 30 zaposlenih su agenti koji predstavljaju vrlo bitan segment u celom poslovanju, ipak se držimo one izreke da je „živa reč“ nezamenjiva. Trenutno Riviera Nekretnine teži da postane vodeća agencija u prometu nekretnina kako u Beogradu tako i u Srbiji.

nekretnineriviera.rs/o-nama-kako-smo-poceli